DE KINDERBOERDERIJ VAN JETTE

WORD LID

News

Opendeurdag : annulatie

Covid-19 & Geitenlammen

actualitePhoto/vignettes/90396709_2882130631842298_4220987545183322112_n.jpg
De kinderboerderij van Jette wil haar steun betuigen aan families, de kinderen die thuis moeten blijven.
Maar we wensen het zorgpersoneel, de sociale werkers te bedanken voor al het werk dat ze verrichten om ons te helpen. Dit is een zeer uitzonderlijke situatie dat we nog nooit gekend hebben. Ondanks de kalmte in het Laerbeekbos, zijn er sinds kort 2 schatten. Onze geit Cache-Cache heeft op maandag 16 maart 2 mooie geitenlammen gekregen. Bedankt Cache -cache om ons eraan te herinneren dat alles trager gaat, maar dat het leven verder gaat. Welkom Léo ( wit) en Clémentine ( bruin/ zwarte). 

Wij weten momenteel nog niet met zekerheid dat de Paasstages zullen doorgaan. De Vlaamse regering heeft alle activiteiten die tijdens de Paasvakantie georganiseerd worden afgelast ( maar Brusselse gewest nog niet). In afwachting van meer informatie blijven de stages doorgaan, met goedkeuring van de veiligheidsraad en de regering. We volgen het nieuws op en in geval van annulatie worden jullie op de hoogte gebracht en terugbetaald.


Opendeurdag op 10 Mei 2020 !

We kijken er naar uit u te verwelkomen op zondag 10 Mei 2020 OPENDEURDAG VAN DE KINDERBOERDERIJ VAN JETTE !Kom ons bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur en neem deel aan de vele workshops die we organiseren:

brood bakken, een workshop zonder afval, een natuurwandeling, een bezoek aan de moestuin, schapen scheren, theatervoorstelling troupe 172, een geweldig spel geanimeerd door de kinderen van het natuurproject en vele andere activiteiten!


Er is genoeg te eten en te drinken . Proef onze boerderijproducten en lokale drankjes.


De toegang is gratis, dus aarzel niet om onze nieuwe dieren te komen ontdekken !


Tot binnenkort !

actualitePhoto/vignettes/structure.jpg

Vind ons op Facebook -> klik +

actualitePhoto/vignettes/imba.jpg